Угорщина - Португалія : It6ydn10aaoo5m - Кріштіану роналду, 86 (пен), 90+2.

Угорщина - Португалія : It6ydn10aaoo5m - Кріштіану роналду, 86 (пен), 90+2.. П2 в 1 гол або нічия. Угорщина старалась цілий другий тайм, і навіть давила португалію. Головний суддя джюнейт чакир (туреччина). Португалія вирішила долю матчу в кінці гри. Матч команд групи f відбудеться в будапешті, на стадіоні пушкаш арена.

Поєдинок пройшов у будапешті на пушкаш арені. Нагадаємо, збірна україни у драматичному матчі поступилася нідерландам на. Головний суддя джюнейт чакир (туреччина). Матч команд групи f відбудеться в будапешті, на стадіоні пушкаш арена. Руй патрісіу, семеду, пепе, рубен діаш, геррейру, данілу перейра, вільям карвалью (ренату.

Ugorshina Portugaliya Divitisya Onlajn Pryamu Translyaciyu Matchu Yevro 15 06 2021 Sport Ua
Ugorshina Portugaliya Divitisya Onlajn Pryamu Translyaciyu Matchu Yevro 15 06 2021 Sport Ua from pic.sport.ua
Відзначимо, що вінгер збірної португалії кріштіану роналду забив два голи у ворота угорщини. Матч команд групи f відбудеться в будапешті, на стадіоні пушкаш арена. Португальці володіли територіальною перевагою впродовж всього матчу. Збірна португалії перемогла угорщину (3:0) у групі f у матчі з угорщиною роналду оформив дубль і став першим футболістом в історії, якому вдалося забити на п'яти чемпіонатах європи. Геррейро, 84, роналду, 87, 90+2. Португалія — руй патрісіу, семеду, пепе, рубен діаш, геррейро, данилу перейра, вільям карвалью (саншеш, 81), бернарду сілва (рафа сілва, 71). Дізнавайся про результати матчів і дивись круті голи найпершим! Інформатор україна ☝ португалия за 8 минут разгромила венгрию.

Угорщина та португалія зіграли матч 15 червня 2021.

Інформатор україна ☝ португалия за 8 минут разгромила венгрию. О 19:00 стартує поєдинок між командами угорщини та португалії. Браво угорщина за достойний футбол, обідно до сліз. Поєдинок пройшов у будапешті на пушкаш арені. Португалія — руй патрісіу, семеду, пепе, рубен діаш, геррейро, данилу перейра, вільям карвалью (саншеш, 81), бернарду сілва (рафа сілва, 71). Дізнавайся про результати матчів і дивись круті голи найпершим! П2 в 1 гол або нічия. Збірна португалії перемогла угорщину (3:0) у групі f у матчі з угорщиною роналду оформив дубль і став першим футболістом в історії, якому вдалося забити на п'яти чемпіонатах європи. Всі три м'ячі підопічні карлуша кейруша забили в останні вісім хвилин гри. Відзначимо, що вінгер збірної португалії кріштіану роналду забив два голи у ворота угорщини. Угорщину не дуже пригнічує потрапляння в групу смерті з португалією, францією та німеччиною. Відео голів дивіться на football24.ua. Португальці володіли територіальною перевагою впродовж всього матчу.

Дізнавайся про результати матчів і дивись круті голи найпершим! О 19:00 стартує поєдинок між командами угорщини та португалії. П2 в 1 гол або нічия. Головний суддя джюнейт чакир (туреччина). Португалії фартануло з першим голом, а так був рівний матч.

Nxlhfatfw80x5m
Nxlhfatfw80x5m from cc.1927.kiev.ua
Португалія — руй патрісіу, семеду, пепе, рубен діаш, геррейро, данилу перейра, вільям карвалью (саншеш, 81), бернарду сілва (рафа сілва, 71). Кріштіану роналду, 86 (пен), 90+2. Португалії фартануло з першим голом, а так був рівний матч. Нагадаємо, збірна україни у драматичному матчі поступилася нідерландам на. Поєдинок пройшов у будапешті на пушкаш арені. Всі три м'ячі підопічні карлуша кейруша забили в останні вісім хвилин гри. Браво угорщина за достойний футбол, обідно до сліз. Огляд матчу / роналду переверший рекорд платіні.

Португалія вирішила долю матчу в кінці гри.

Португалія вирішила долю матчу в кінці гри. Матч команд групи f відбудеться в будапешті, на стадіоні пушкаш арена. Інформатор україна ☝ португалия за 8 минут разгромила венгрию. Кріштіану роналду, 86 (пен), 90+2. Збірна португалії перемогла угорщину (3:0) у групі f у матчі з угорщиною роналду оформив дубль і став першим футболістом в історії, якому вдалося забити на п'яти чемпіонатах європи. Відзначимо, що вінгер збірної португалії кріштіану роналду забив два голи у ворота угорщини. Відео голів дивіться на football24.ua. Огляд матчу / роналду переверший рекорд платіні. Угорщина старалась цілий другий тайм, і навіть давила португалію. Португальці володіли територіальною перевагою впродовж всього матчу. Руй патрісіу, семеду, пепе, рубен діаш, геррейру, данілу перейра, вільям карвалью (ренату. Нагадаємо, збірна україни у драматичному матчі поступилася нідерландам на. Угорщину не дуже пригнічує потрапляння в групу смерті з португалією, францією та німеччиною.

Дізнавайся про результати матчів і дивись круті голи найпершим! Угорщина старалась цілий другий тайм, і навіть давила португалію. П2 в 1 гол або нічия. Геррейро, 84, роналду, 87, 90+2. Дубль роналду допоміг португалії розтрощити угорщину.

Sz8m8wy76ka61m
Sz8m8wy76ka61m from cdn.meta.ua
Португалія розгромила угорщину в матчі першого туру євро 2020 15 червня 2021 року. Португалія вирішила долю матчу в кінці гри. Браво угорщина за достойний футбол, обідно до сліз. Геррейро, 84, роналду, 87, 90+2. О 19:00 стартує поєдинок між командами угорщини та португалії. Португальці володіли територіальною перевагою впродовж всього матчу. Нагадаємо, збірна україни у драматичному матчі поступилася нідерландам на. Угорщина та португалія зіграли матч 15 червня 2021.

Португалія розгромила угорщину в матчі першого туру євро 2020 15 червня 2021 року.

Кріштіану роналду, 86 (пен), 90+2. Відзначимо, що вінгер збірної португалії кріштіану роналду забив два голи у ворота угорщини. Португалія — руй патрісіу, семеду, пепе, рубен діаш, геррейро, данилу перейра, вільям карвалью (саншеш, 81), бернарду сілва (рафа сілва, 71). Португальці володіли територіальною перевагою впродовж всього матчу. П2 в 1 гол або нічия. Угорщина старалась цілий другий тайм, і навіть давила португалію. Дубль роналду допоміг португалії розтрощити угорщину. Збірна португалії перемогла угорщину (3:0) у групі f у матчі з угорщиною роналду оформив дубль і став першим футболістом в історії, якому вдалося забити на п'яти чемпіонатах європи. Огляд матчу / роналду переверший рекорд платіні. Руй патрісіу, семеду, пепе, рубен діаш, геррейру, данілу перейра, вільям карвалью (ренату. Матч команд групи f відбудеться в будапешті, на стадіоні пушкаш арена. Дізнавайся про результати матчів і дивись круті голи найпершим! Поєдинок пройшов у будапешті на пушкаш арені.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook